Політична реклама

Укрзалізниця запустить електронну карту руху поїздів в реальному часі

4078 0
Експерти «Укрзалізниці» працюють над створенням єдиної інформаційної бази, яка дозволить бачити в реальному часі рух усіх потягів. Надалі планується надавати доступ до цієї бази пасажирам.

Єдина автоматизована система дозволяє контролювати проходження вантажних і пасажирських поїздів по ділянкам і станціям в режимі реального часу. Окремо контролюється рух поїздів Інтерсіті+, від яких вимагається точність руху до 30 секунд.

«У липні Південна залізниця проводить експеримент з визначенням місця розташування поїзда «Київ-Харків» в оперативному режимі. Коли ми досягнемо потрібної повноти та якості інформації щодо руху пасажирських поїздів далекого прямування і приміських, — зможемо згодом надавати її користувачам», — зауважив начальник Головного інформаційно-обчислювального центру «Укрзалізниці» Володимир Мурзін. За його словами, в будь-який час з будь-якого рівня входу можна буде отримати інформацію про місцезнаходження пасажирського поїзда або вантажу.

Нагадаємо, до Євро-2012 в швидкісних поїздах української залізниці обіцяли включити швидкісний інтернет-доступ.

Джерело: vkurse.ua

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!