Укрзалізниця запустить «список очікування» при продажі онлайн-квитків

2055 0
Принцип роботи «списку очікування» подібний до Тelegram-ботів, які займаються пошуком квитків.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

Укрзалізниця планує запустити онлайн-сервіс «список очікування», який сповіщатиме пасажирів про квитки, які з’являтимуться у відкритому доступі. Про це в інтерв’ю Громадське заявив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Пасажири зможуть залишати запит на квитки, якщо їх уже немає у відкритому продажі. Як тільки квиток стане доступним  – система має сповістити користувача про пріоритетну можливість його викупити. Принцип роботи «списку очікування» подібний до Тelegram-ботів, які займаються пошуком квитків. 

Читайте також: Потяг Київ – Ужгород курсуватиме щоденно

За словами Кравцова, квитки можуть з’являтися завдяки певній кількості резервних квитків, які перебувають у державній та військовій броні. Ще 10% пасажирів повертають придбані квитки.

Нагадаємо, Укрзалізниця тимчасово призупинила продаж квитків на дати після 25 березня у зв’язку з переходом на літній час. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!