Укрзалізниця змінила логотип. Фото

4707 1
Попередній логотип підприємство не змінювало впродовж 20 років.
Фото: itc.ua

Фото: itc.ua

ПАТ «Укрзалізниця» провела ребрендинг та змінила корпоративний логотип, повідомляє Хмарочос. Елементи нового лого підприємства нагадують локомотив, що символізує рух уперед.

Під час презентації на центральному вокзалі Києва продемонстрували пасажирський і вантажний потяги, на вагонах яких зазначено оновлений логотип.

Попередній логотип ПАТ «Укрзалізниця»

Новий стиль для національної залізничної компанії безкоштовно розробила агенція Galagan. На логотипі залишили попереднє скорочення УЗ, однак змінили символи довкола. Попередній логотип не змінювали впродовж 20 років.

Як зазначив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, новий логотип наноситимуть лише на новий рухомий склад та нові інфраструктурні об’єкти, а старі локомотиви не перефарбовуватимуть. 

Крім лого, ПАТ «Укрзалізниця» представило брендовану продукцію, серед якої блокноти, ручки, чашки, наліпки та значки. Логотип буде єдиним для всієї компанії та поширюватиметься на регіональні філії. 

Фото: ТСН


Читайте також:
27 Вересня, 2018 15:26
Андрій Кому ті значки на одяг треба???
Смішно
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!