УКУ зібрав рекордні 13 млн гривень на щорічному благодійному вечорі

2923 0
На благодійний вечір завітали міністри, представники бізнесу, юристи, громадські діячі, амбасадори Іспанії, Австрії, Канади, Естонії, Франції.
фото: уку

фото: уку

14 грудня у Києві відбувся 12 Щорічний благодійний Вечір та Тихий Аукціон Українського католицького університету. Під час Вечора задекларували 90 студентських та 10 викладацьких стипендій. Про це повідомляють на сайті університету.

Вечір розпочався з вітального коктейлю: друзі вишу спілкувалися та знайомилися з тими гостями, які прийшли підтримати УКУ вперше. Загальна сума пожертв цього року перевищила 13 мільйонів гривень.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж з першої цілодобової бібліотеки

Молитвою та коротким зверненням розпочав урочисту частину владика Степан Сус, один із перших випускників УКУ та наймолодший єпископ, який невдовзі служитиме в УГКЦ у Києві. Далі слово взяла ще одна випускниця філософсько-богословського факультету УКУ – Марія Маковецька. Дівчина розповіла, як підтримка жертводавців вплинула на її майбутнє та подякувала всім друзям УКУ. У перерві між виступами гостям та друзям вишу показали стрічку про теперішніх студентів вишу, які втілюють цінності УКУ у своїх проектах, волонтерстві та громадському активізмі.

Додамо, що на благодійний вечір завітали міністри, представники бізнесу, юристи, громадські діячі, амбасадори Іспанії, Австрії, Канади, Естонії, Франції.

Нагадаємо, щорічний Благодійний бенкет в Києві – традиційний захід на підтримку Українського католицького університету, який відбувається з 2008 року. Бенкет організовує коло київських приятелів УКУ. Традиційними заходами на Благодійному бенкеті є тихий аукціон творів мистецтва та лотерея, лоти для якої надають як приватні меценати, так і українські та іноземні компанії, а також посольства. Такі ж вечори проводять у США.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!