Улітку авіакомпанія Ellinair відкриває прямий рейс зі Львова до Греції

3326 0
Грецька авіакомпанія Ellinair влітку відкриє сполучення між Львовом та грецьким містом Салоніки. Рейси почнуть виконувати першого червня один раз на два тижні у понеділок та четвер.

Також влітку буде відкрито рейси з Салонік і до інших міст України: Дніпропетровська, Харкова та Одеси.  До існуючого вже сполучення між Києвом та Салоніками Ellinair з червня додасть рейси Київ – о. Корфу та Київ – Афіни.

Як інформує Lowcostavia.com.ua, рейси будуть виконувати на літаках виробництва Великобританії RJ-85 у двох класах обслуговування – економ і покращений економ. Компонування повітряного судна – 96 крісел, в т.ч. 90 крісел – економ і 6 крісел першого ряду – покращений економ-клас.

Квитки вже можна придбати на сайті авіакомпанії ellinair.com. На рейс Львів – Салоніки найнижча ціна 161 євро за квиток у дві сторони.

Фото: tut-cikavo.com, vsitury.com.ua, lowcostavia.com.uа.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!