Уляна Антоник звільнилась із посади продюсерки Львівської філії НСТУ

3158 0
Наразі її обов’язки виконуватиме Ірина Сандуляк.
фото: nravokids.com

фото: nravokids.com

Уляна Антоник, яка з грудня 2017 року була продюсеркою Львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (канал «UA: Львів» і «Українське радіо. Львів»), звільнилась із посади за власним бажанням. Про це повідомляє Детектор медіа.

«У цій системі і на цьому етапі реформи я цілком себе реалізувала. На Львівському суспільному відсутнє поняття "договорняків", немає компліментарних ефірів та джинси, сформована професійна і дружня команда, яка працює згідно з журналістськими стандартами та віддана цінностям Суспільного мовника. Саме ці процеси були моєю місією і вона виконана. Наразі, я відчуваю потребу приділяти більше часу особистим зацікавленням, сім'ї, а також, втіленню у життя власних ідей та проєктів. Хочу відпочити від медійної сфери. В активі залишаю лише відеопродакшен», – каже Уляна Антоник.

Нагадаємо, Уляна Антоник стала продюсеркою Львівської філії НСТУ на початку грудня 2017 року.

До оголошення конкурсу на посаду, що відбудеться 2 січня, обов’язки продюсерки Львівської філії виконуватиме Ірина Сандуляк, яка очолює у ній напрямок радіо.

Документи щодо участі в конкурсі прийматимуть до 16 січня 2020 року. Серед вимог до кандидатів, зокрема, вища освіта, знання відповідного законодавства та досвід на керівних посадах або у сфері управління не менше трьох років.

До документів кандидати мають додати мотиваційний лист, короткий опис реалізованих на керівних посадах проєктів (із визначеними показниками ефективності та стислим описом основних кроків в реалізації проєктів) та резюме у довільній формі.

Документи потрібно надсилати за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка (Мельникова), 42 та скановані копії на електронну адресу ([email protected]).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!