Уляна Супрун: Як бачимо, місто не завалене сміттям

5635 1
Під час брифінгу щодо ситуації у Львові з вивезенням та захороненням сміття, Уляна Супрун розповіла про те, що наразі немає потреби в надзвичайному екологічному стані.
фото: life.pravda.com.ua

фото: life.pravda.com.ua

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поки не бачить підстав для введення надзвичайної екологічної ситуації у Львові. Про це вона розповіла журналістам на брифінгу.

«Як бачимо, місто не завалене сміттям. Якщо ми разом попрацюємо, то не потрібно буде надзвичайного стану, бо це дуже велике перенавантаження для всіх людей. Ми хотіли б вирішити цю проблему окремо»,– сказала очільниця міністерства охорони здоров’я.

Читайте також: Зона надзвичайної екологічної ситуації. Що це означає 

При цьому вона зауважила, що питання надзвичайного стану залежатиме від того, як швидко вдасться вивезти сміття зі Львова: «Побачимо, як швидко ми зможемо вирішити: як буде треба – то буде. Але зараз я не бачу підстав для надзвпичайної ситуації», – підкреслила Уляна Супрун.


Читайте також:
21 Червня, 2017 13:29
ВітЛьвів А де пані Супрун дивилася, що не побачила загрозу.Біля гори сміття можна пройти тільки в противогазі, сморід шалений на всю площадку, поруч дитячий майданчик та садочок.Це не загроза!? Чи вона чекаю, коли почнеться мор!?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!