Улюблені міста українців: експеримент львівського блогера

2318 0
Львівський блогер Петро Нек провів власний експеримент із допомогою Facebook та Інтернет-опитування. Дослідження не претендує на репрезентативність, однак від того не є менш цікавим. Понад 1400 опитуваних назвали найулюбленіші обласні центри, а також ті, де вони ще жодного разу не бували.

Найчастіше учасники опитування називали КиївЛьвів та Одесу. Найменш відвідуваними обласними центрами виявилися Суми, Кіровоград і Луганськ.

Загалом серед усіх опитаних помітна кількісна перевага тих, хто народився у Львівській (30%) та Київській (15%) областях. 3% опитаних народилися поза межами України.

Читайте також: Подорож у Грузію. 10 практичних порад

54% учасників опитування відвідали від 7 до 12 обласних центрів. 14% були менше, ніж у 6 обласних центрах. 32% відвідали більше 13 областей. 10 людей було у всіх 25 обласних центрах, а двоє вказало, що були лише в одному.

Джерело: blog.petronek.com

Як резюмує Петро Нек, під час його маленького соціологічного експерименту найактивнішими були користувачі Інтернету віком від 25 до 34 років (52%), а також жінки (58%).

Результати опитування у повному обсязі можна переглянути – тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!