Унаслідок аварії на трасі Львів – Шегині загинули троє людей, ще двоє постраждали

4393 0
Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання витягнули двох загиблих та трьох потерпілих пасажирів.
фото гу дснс україни у львівській області

фото гу дснс україни у львівській області

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП на Львівщині, в якій троє людей загинуло та двоє постраждало. Аварія трапилася вчора ввечері, 25 квітня, о 20:46 у Мостиськах на вул. Грушевського Яворівського району на автодорозі Львів – Шегині.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Львівській області, зіткнулися автомобілі «ВАЗ-1117» та «Renault Trafic». До місця події направили рятувальників 26-ої державної пожежно-рятувальної частини Мостиська. Вони за допомогою гідравлічного обладнання витягнули загиблих та потерпілих пасажирів. Також рятувальники відключали акумуляторні батареї в автомобілях.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

Унаслідок ДТП загинули водій та пасажир автомобіля «ВАЗ-1117». Також травмувалися пасажири з автомобіля «ВАЗ-1117», яких у важкому стані госпіталізували до медичного закладу. Там один з них помер. Причини та обставини події наразі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що на автодорозі Київ – Чоп біля населеного пункту Кізлів сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Рух на трасі ускладнений, а патрульні організували реверсний рух.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!