Унаслідок автозіткнення на Львівщині постраждали троє людей, серед них – діти

2988 0
ДТП сталася 26 березня у Бродах.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

У неділю ввечері, 26 березня, у Бродах сталася дорожньо-транспортна пригода унаслідок якої постраждали троє людей. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Астра», 27-річний житель Бродів, здійснив зіткнення з автомобілем «Фольксваґен Пасат» під керуванням 34-річного мешканця одного з сіл Червоноградського району. Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження троє осіб: водій «Фольксваґена» та його пасажирка, 2-річна дівчинка, жителька одного з сіл Червоноградського району, і пасажир «Опеля» – 5-річна дитина, мешканець Бродів. Їх госпіталізували до медичних закладів.

Читайте також: У Львові створили карту з місцями концентрації ДТП і заторами

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод та на аварійно-небезпечних ділянках на Львівщині встановлюють додаткові дорожні знаки, які сповіщатимуть водіїв про ділянку підвищеної аварійності

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!