Унаслідок ДТП на Львівщині постраждали четверо осіб, серед яких – дитина

845 0
На дорозі зіткнулись автомобілі «Citroen Berlingo» і «Audi 100».
Фото: поліція Львівщини

Фото: поліція Львівщини

У понеділок, 19 вересня, близько 18.30 у селі Ясениця-Сільна Дрогобицького району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали четверо осіб. Про це повідомили у поліції Львівської області. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Citroen Berlingo», 36-річний житель Борислава, здійснив зіткнення з автомобілем «Audi 100», яким керував 30-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водії обох транспортних засобів та дві пасажирки «Audi»: восьмирічна дівчинка та 30-річна жінка, обидві – місцеві мешканки. Потерпілих доставили до медичного закладу. 

Читайте також: Поблизу Львова сталася ДТП. Серед постраждалих – 10-річна дитина

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Антоніна Костик
Фото: Нацполіція у Львівській області

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!