На Львівщині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув чоловік

13648 0
На автодорозі зіткнулись автомобілі «Ауді» та «АЗЛК».
фото: поліції

фото: поліції

На автодорозі «Київ-Чоп» 8 серпня у селі Гірне Стрийського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Відбулось зіткнення між двома автівками, унаслідок чого пʼятеро людей постраждало і одна особа загинула. Про це повідомили у поліці Львівської області.

Аварія сталась 8 серпня о 16.40. На автодорозі зіткнулись автомобілі «Ауді», яким керував 34-річний киянин та «АЗЛК» під керуванням жителя Стрия віком 49 років. Внаслідок зіткнення водій «АЗЛК» отримав тілесні ушкодження, від яких згодом помер у лікарні. Також у медичний заклад госпіталізували трьох пасажирів «Ауді», усі кияни віком 22, 54 та 58 років та двоє пасажирів «АЗЛК» — жителі Стрия віком 71 та 75 років.

Читайте також: Які штрафи передбачає закон за дтп на електросамокатах і як захиститися потерпілом

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!