Унаслідок пожежі в багатоповерхівці у Львові загинула молода пара

8472 0
Померло двоє людей – 27 та 28 років.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Уранці сьогодні, 16 грудня, близько 05.30, трапилася пожежа в квартирі на третьому поверсі. Йдеться про 16-поверхівку, що на вул. Кульпарківська, 64а у Франківському районі Львова. За цією адресою розташований ЖК Парус Park. Унаслідок нещасного випадку померло двоє молодих людей. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Після локалізації займання на місці події виявили двох людей – чоловіка та жінку, мешканці Львова, віком 27 та 28 років, обидвоє у несвідомому стані. Незважаючи на усі зусилля, медикам не вдалось врятувати їх життя. Як попередньо встановили медики, причиною смерті чоловіка та жінки стало отруєння чадним газом. 

Читайте також: У Львові на вулиці Замарстинівській стався вибух газу. Оновлюється

«Це була кімната, вогню відкритого не було, було тління дивану», – кажуть у пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області.

Пожежа також пошкодила речі домашнього вжитку на площі трьох квадратних метрів. Її ліквідували до того, як прибув пожежний підрозділ. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Фото поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!