Унаслідок ракетного обстрілу станції «Чаплине» загинув Степан Кутний з Львівщини

7344 0
Із 2016 року він перебував на військовій службі за контрактом, учасник АТО.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Унаслідок російського ракетного обстрілу залізничної станції «Чаплине» (Дніпропетровська область) загинув мешканець села Братковичів на Львівщині Степан Кутний. Йому було 45 років. Про це повідомив голова Городоцької територіальної громади Володимир Ременяк.

«Важка втрата для Городоцької громади. 24 серпня внаслідок ворожого ракетного обстрілу станції «Чаплине» загинув наш краянин Степан Кутний. Щирі співчуття родині Воїна. Прийми, Господи, у Царство Твоє», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як допомогти армії і переселенцям у Львові. Підбірка ініціатив

Додамо, що з 2016 року він перебував на військовій службі за контрактом, учасник АТО. Проживав з мамою. У полеглого залишилися також дочка і онучка.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного удару по залізничній станції «Чаплине» в Дніпропетровській області загорілося чотири пасажирських вагони. Спершу стало відомо, що загинуло щонайменше 15 осіб і близько 50 зазнали поранень. Пізніше число загиблих зросло до 22, потім ще до 25, серед яких двоє дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!