Кількість жертв унаслідок удару росіян по Дніпропетровщині зросла до 25. Оновлено

2602 0
Близько 50 людей зазнали поранень.
Фото: Слово і Діло

Фото: Слово і Діло

Унаслідок російського ракетного удару по залізничній станції «Чаплине» в Дніпропетровській області загорілося чотири пасажирських вагони. Спершу стало відомо, що загинуло щонайменше 15 осіб і близько 50 зазнали поранень. Пізніше число загиблих зросло до 22. Про це повідомив президент Володимир Зеленський на засіданні Ради Безпеки ООН, присвяченому підтриманню миру та безпеки в Україні.

«Рятувальники працюють. Але, на жаль, кількість загиблих може зрости. Так ми живемо щодня. Так росія підготувалася до цього засідання Радбезу ООН», – каже він.

Читайте також: Німеччина схвалила продаж Україні 100 самохідних гаубиць

Станом на ранок 25 серпня заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив про 25 загиблих унаслідок ворожого удару по станції, із них двоє дітей.

Нагадаємо, що Генеральний штаб Збройних Сил України показав деякі ракети на озброєнні окупаційної армії росії, якими російські військові б'ють по військових та цивільних об'єктах на території України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!