Унікальні старі фото з «Вірменки» у Львові

13826 0
Кав’ярню «Вірменку» полюбляють як самі львів’яни, так і гості міста. Tvoemisto.tv пропонує вам оригінальні старі фото 1980-х років, зроблені відвідувачами цього вже майже культового закладу.
фото: gazeta.ua

фото: gazeta.ua

У 1979 році на вулиці Вірменській відкрилася кав'ярня, яку львів’яни й понині кличуть «Вірменка». Із моменту відкриття і до початку 1990 року це було улюблене місце зборів львівської богеми – музикантів, художників, учених.

Саме тут збиралася найміцніша артова тусовка тогочасного Львова – Брати Гадюкіни, Борис Бергер, Віка Врадій та багато інших андеграундних львів’ян, які пили каву й творили нове, провокативне мистецтво.

Каву у кав'ярні готували за оригінальним рецептом на піску. Це надавало їй особливого смаку. Пропонуємо вашій увазі добірку фотографій, які по-своєму розкривають буденність 80-х років у Львові й тогочасних поціновувачів кави.

 

За матеріалами Gazeta.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!