Університет Франка у Львові відкриє новий факультет

6488 0
У Львівському національному університеті ім. Івана Франка відкриють факультет педагогічної освіти. Його створять на базі філологічного факультету та кафедри загальної та соціальної освіти. Відповідне рішення ухвалила Вчена рада ЛНУ ім. Івана Франка учора, 28 січня.
фото: lvivtour.com.ua

фото: lvivtour.com.ua

Як пише galinfo, проректор із науково-педагогічної роботи ЛНУ ім. Івана Франка Ярослав Гарасим повідомив, що вже з лютого цього року факультет педагогічної освіти почне функціонувати як окремий структурний підрозділ.
 

Читайте також: Як розвиватиметься освіта. 5 тез Сергія Квіта

Він додав, що на цей час на філологічному факультеті на напрямку педагогічне спрямування навчається 593 студенти денної і заочної форми навчання, які незабаром стануть студентами факультету педагогічної освіти. А з наступного року кількість вступників на новий факультет становитиме до 1000 абітурієнтів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!