Університет Франка започаткував унікальну магістерську програму

2559 1
У Львівському університеті ім. Івана Франка започаткували навчання за магістерською програмою з історії спеціалізації «Центральна Європа впродовж історії: від багатонаціональних монархій до Вишеградської співпраці».
фото: newskraine.com.ua

фото: newskraine.com.ua

Тож відтепер близько 20 студентів-істориків, які обрали цю магістерську програму, зможуть безпосередньо в Університеті слухати лекції найкращих учених із Польщі, Словаччини, Угорщини та Чеської Республіки, відвідувати їхні семінари та готувати під їхнім керівництвом свої наукові роботи. Про це повідомляє прес-служба університету.

«Ця програма надає студентам можливість не лише поглибити свої знання в галузі нової історії країн «Вишеградської четвірки», а й закріпити уміння, сформовані програмами фундаментальної і практичної підготовки, через проведення самостійного дослідження, а відтак і магістерської роботи», – пояснив Роман Шуст, ректор вишу.

Читайте також: Львівський університет увійшов у топ кращих вишів за якістю підготовки ІТ-фахівців

За словами координатора програми, до участі у гостьовому лекторії зголосились іноземні науковці, серед яких: доктор Адам Свйонтек (Ягеллонський університет, Республіка Польща), доктор Балінт Варга (Угорська академія наук, Угорщина), професор Лукаш Томаш Срока (Педагогічний університет в Кракові, Республіка Польща) та інші.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
7 Вересня, 2016 15:40
Гость Незрозуміло, Роман Шуст – ректор вишу??? Львівського університету ім. Івана Франка???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!