Уночі Грибовицьке сміттєзвалище знову горіло

2209 1
Близько 01:30 години ночі 18 червня на Грибовицькому сміттєзвалищі одночасно виникло 5 осередків вогню. Як розповів Tvoemisto.tv начальник відділу зв'язків із громадськістю та ЗМІ Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, пожежу одразу ліквідували працівники ДСНС, які там чергують.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Станом на ранок 18 червня пожежа повністю ліквідована. Залучалось 25 рятувальників та 9 одиниць техніки. Причини загорання встановлюють слідчі органи. Ведуться пошукові роботи еколога – працівника ЛКП «Збиранка». Як повідомив Віталій Туровцев, пошуки триватимуть усі вихідні.

Нагадаємо, раніше на Грибовицькому сміттєзвалищі знайшли ще двох рятувальників, яких накрила лавина сміття. Рятувальники гасили на сміттєзвалищі пожежу.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
18 Червня, 2016 13:09
Франко Сколько они будут зарабатывать на наших жизнях? [***]/obzor-pressi/380296-hosh-trishnovskii-liviici-i-drugie-personazhi-oruzheinogo-biznesa-sekretnie-materiali-torgovcev-oruzhiem-chast-1-2-3.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!