Уночі невідомі облили фарбою пам'ятник Степану Бандері у Львові

1553 0
За скоєне їм загрожує чотирьох років позбавлення волі.
фото з фейсбуку андрія москаленка

фото з фейсбуку андрія москаленка

Поліцейські встановлюють зловмисників, причетних до пошкодження пам'ятника Степану Бандері у Львові. За скоєне їм загрожує чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Повідомлення до поліції надійшло Сьогодні, 5 лютого, о 2.20. Йдеться про те, що невідомі особи облили фарбою пам‘ятник Степану Бандері на площі Кропивницького у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!