Уночі росіяни атакували критичну інфраструктуру на Львівщині

4857 0
Пожежу на місці погасили, а деталі обіцяють повідомити згодом.
Умовне фото

Умовне фото

Під час повітряної тривоги уночі з 15 на 16 лютого було влучання в об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Попередньо постраждалих чи жертв нема. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Він також зазначив, що пожежу загасили, а деталі обіцяв повідомити згодом. Водночас закликав мешканців не ігнорувати сигналів про повітряну тривогу. 

Читайте також: Російські хакери атакували низку інтернет-провайдерів у Львові

«Жителі Дрогобиччини! Є влучання в один з об‘єктів критичної інфраструктури! Попередньо без жертв! На місці працює ДСНС»,уточнив голова Дрогобицької районної державної адміністрації Степан Кулиняк.

Нагадаємо, що сигнал про ракетну небезпеку у Львівській області пролунав о 02:54, відбій – о 04:26. Як зазначив голова Офісу президента Андрій Єрмак, росіяни запускали БпЛА та ракети, є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!