Уночі у Львові горів розважальний центр: є постраждалі. Відео

22169 0
Унаслідок пожежі у нічному клубі до медичних закладів звернулися 22 людини.

Як повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100», що на вулиці Наукова, 7. На місце події за підвищеним номером виклику № 3 було відправлено шість пожежно-рятувальних підрозділів та  частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби м. Львова.

Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на площі 50 кв.м. Оцінивши ситуацію, що виникла, було прийнято рішення про проведення негайної евакуації відвідувачів розважального центру. Загалом вогнеборці евакуювали 250 осіб.

Ще 8 людей не могли самотужки покинути приміщення клубу. Фахівці ДСНС винесли їх із небезпечного середовища на свіже повітря та передали медикам.

Читайте також: У Львові встановили попередню причину займання у нічному клубі

О 02:54 пожежу було локалізовано і о 03:51 повністю ліквідовано в складі 10 ланок газодимозахисної служби.

«Складність гасіння пожежі полягала у щільній задимленості приміщення, яке виникло внаслідок загорання. Вогнеборцям довелося проводити рятувальну операцію та ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання. Окрім цього, серед відпочиваючих розпочалася сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації», – йдеться у повідомленні  Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: Названо причину вибуху у квартирі львів’янина

Відтак, до ліквідації пожежі залучили 49 рятувальників та 14 одиниць спецтехніки.

Внаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. До медичних закладів Львова госпіталізовано 14 осіб, з них 2 людини перебувають у реанімації у важкому стані.

Причина виникнення займання встановлюється.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!