Уночі у Львові на Городоцькій маршрутка збила пішохода. Фото

2729 2
Чоловік перебігав дорогу у недозволеному місці.
ілюстративне фото: sumy.dsp.gov.ua

ілюстративне фото: sumy.dsp.gov.ua

Сьогодні, 31 серпня, близько 00:05 на вул. Городоцькій, 211 маршрутка наїхала на пішохода, який перебігав дорогу у недозволеному місці. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

За даними Ігоря Зінкевича, чоловік перебував у нетверезому стані. Постраждалий живий, його забрали в лікарню. Зазначається, що ДТП трапилась неподалік від пішохідного переходу.

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук


Читайте також:
31 Серпня, 2019 12:51
666 ... і пішохід рухався через дорогу зі сторони водія ...
31 Серпня, 2019 12:46
666 ... може ... може постраждалий переходив дорогу "біля пішохідного переходу" ... може , навіть , і випив (алкоголю якогось) ... та ... чому отой тверезий(?) водій маршрутки навіть НЕ гальмував ? .. .а швидкість була не велика і відстань до пішохода достатня , щоби зупинити авто ... і він НЕ міг НЕ бачити на темній дорозі людину в білій сорочці ... невже тому , що ми всі -- українці ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!