Уночі у Львові шукали вибухівку

1304 0
Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 26 січня о 23:23 годині від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у Львові на вулиці Гнатюка, 8, (Галицький район) в ресторані «Прага» у другій половині дня відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

«На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 25 осіб та 10 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 02:03 год 27 січня. Вибухового пристрою не виявлено», – інформує прес-служба ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!