Уперше події книжкового форуму у Львові перекладатимуть жестовою мовою

1837 1
Серед подій — презентації книг, дискусії, воркшопи, а також події для дітей.
фото: лмр

фото: лмр

Уперше під час BookForum у Львові 14 подій перекладатимуть на жестову мову. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Доступним Book Forum організатори робитимуть спільно з інклюзивним мистецьким проектом «Почути». Команда цього проекту вже три роки робить поезію та загалом мистецтво доступними для людей з інвалідністю. Серед подій — презентації книг, дискусії, воркшопи, а також події для дітей.

Читайте також: Олег Сенцов планує приїхати до Львова на презентацію своєї книги

Вхід на всі інклюзивні події — безкоштовний. Ознайомитися з переліком подій, що перекладатимуть на жестову мову можна на сайті.



Читайте також:
12 Вересня, 2019 12:06
666 ... а я вимагаю перекладу на китайську ...а що ? ... зараз в Україні можна вимагати , що кому забажається ... я от не с бодуна , але вчора добре посидів в гарній компанії ... от ... а сьогодні продивляюсь новини і мені от забажалося ... українець з китайцем -- дружба на віки ! ... ( як буде перепис населення , зголошуся китайцем.. бо -- тиха українськая ніч , та сало треба перепрятать) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!