Політична реклама

Управління освіти визначило найкращі навчальні заклади у Львові

1770 0
Управління освіти склало рейтинг 15 навчальних закладів Львова, чиї випускники отримали найвищі бали за результатами ЗНО-2012 з трьох предметів.

Найсильнішою в українській мові та літературі стала Львівська класична гімназія, у математиці – Фізико-математичний ліцей-інтернат, в історії України – Українська приватна гімназія, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За результатами ЗНО-2012 з української мови та літератури трьома найкращими навчальними закладами у Львові є Львівська класична гімназія, Львівська українська приватна гімназія та НВК «Школа-гімназія імені В. Симоненка». Понад 85% випускників цих шкіл у 2012 році набрали від 173 до 200 балів.

У математиці найсильнішими за 2012 рік є випускники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату, Львівської української приватної гімназії та Львівської класичної гімназії. У кожному із цих закладів понад 80% випускників 2012 року набрали більше ніж 173 бали.

Тестування з історії України найкраще склали у Львівській українській приватній гімназії, НВК «Школа-гімназія імені В. Симоненка» та у Львівській класичній гімназії.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!