Для потребуючих львів’ян закуплять продуктів на 800 тисяч гривень

1653 0
Розподіляти продуктові набори будуть структурні підрозділи управління.
Доставка.юа

Доставка.юа

Міський оперативний штаб Львова і міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалили рішення про виділення коштів з бюджету для закупівлі продуктів харчування для потребуючих львівян. Ідеться про 800 тис. грн. Про це під час брифінгу повідомила керівниця міського оперативного штабу Галина Слічна.

Читайте також: Як виживає в умовах карантину Оселя, що опікується бідними у Львові

За її словами, продукти будуть закуповувати і розподіляти між своїми підопічними труктурні підрозділи управління соцзахисту: Центр «Джерело», Центр допомоги учасникам АТО, центр територіального обслуговування, центр соцслужб, управління у справах сімї.

«Кількість потребуючих щодня зростає, окремо закуповуємо ще продукти для безпритульних. У день на гарячу лінію може звернутись 1200 – 2000 людей», – говорить Галина Слічна.

Додамо, номер гарячої лінії Центру соціальних служб 0 800 301 205 (щоденно, з 8:00 до 21:00).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!