Упродовж липня та серпня зі Львова до Одеси курсуватиме додатковий потяг

2348 0
Укрзалізниця для задоволення попиту на пасажирські перевезення в південному напрямку призначила додатковий потяг №238/237 Львів – Одеса. Він курсуватиме з 10 липня по 30 серпня.
фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

фото: firtka.if.ua, mapia.ua, find-way.com.ua

Мандрівників, які бажають відвідати цього літа Одесу, стає дедалі більше, а залізничники, у свою чергу, намагаються допомогти всім бажаючим зручно й недорого дістатися омріяного узбережжя Чорного моря для проведення відпустки або у справах.

Додатковий потяг № 238/237 Львів – Одеса відправлятиметься зі Львова о 19:06, прибуватиме до Одеси о 06:40. Зворотно відправлення з Одеси о 18:53, прибуття до Льва о 08:04. Зупинки передбачені в Злочеві, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Вапнярці, Котовську, Роздільній.

Потяг курсуватиме зі Львова з 10 по 30 липня через день по парних числах, а з 1 по 29 серпня по непарних. З Одеси в перший рейс він вирушить 11 липня й курсуватиме до 31 липня в цьому напрямку по непарних числах, а з 2 по 30 серпня – по парних.

Квитки невдовзі з’являться в продажу. Придбати їх можна буде в залізничних касах і через сервіс http://booking.uz.gov.ua/. Тут же можна уточнити інформацію про наявність вільних місць у поїзді, вартість проїзду та час відправлення.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!