Упродовж місяця на вулиці Свєнціцького у Львові встановлять бетонні делініатори

4363 1
Таким чином на вулиці хочуть пришвидшити рух трамваїв.
фото: 032

фото: 032

Упродовж місяця на вулиці Свєнціцького у Львові встановлять бетонні делініатори зі світловідбивними елементами. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив прессекретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: На площі Двірцевій встановили гнучкі делініатори

Учора комунальне підприємство уклало угоду з ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» про постачання 2,5 тис. делініаторів упродовж 2020 року на загальну суму 1,9 млн грн. 

Як пояснив Олексій Хміль, першочергово впродовж місяця встановлюватимуть делініатори на вулиці Свєнціцького. А впродовж наступного року цей же підрядник постачатиме деленіатори за необхідності на інші місця.

Делініатори будуть бетонними без гострих кутів, тож не пошкоджуватимуть шини автомобіля. На них нанесуть світлодіодну розмітку.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» належить львів’янам Остапу Буденкевичу та Евеліні Кульчицькій. Фірма займається будівництвом доріг.

Читайте також: На двох вулицях Львова з’являться гумові делініатори

Додамо, що ще 12 грудня торік міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила відділити смугу громадського транспорту на вулиці Свєнціцького, що має прискорити рух трамваїв на цьому відтинку. Пізніше у комісії визначили, що на вулиці встановлять саме бетонні делініатори, які пропонували розташувати на відрізку 400 м у напрямку до консульства Польщі.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
30 Жовтня, 2019 14:21
пасажир і коли це чудо станеться???????????????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!