Упродовж свят на дорогах Львова очікується ожеледиця

1765 0
Синоптики попереджають про зниження температури та ожеледицю на дорогах міста та області. Водіїв просять бути максимально обережними й уживати заходи безпеки.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

Завтра, 29 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями, часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура повітря впродовж вночі  4 – 6° морозу,  вдень 1 – 3° морозу, - повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: Керування автомобілем на ожеледиці. 11 порад

30 грудня прогнозується хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, в горах 12 – 14° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

31 грудня – без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, в горах до  12° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: У Львові – ожеледиця. Адреси й телефони травмпунктів. Доповнено

На 1 – 2 січня 2017 року синоптики прогнозують без опадів, лише в другій половині дня 2 січня – невеликий мокрий сніг. Температура повітря вночі 2 – 7° морозу, в горах до 12° морозу;  вдень 01 січня від 3° морозу до 2° тепла, 02 січня 0 – 5° морозу.

Нагадаємо, у двох областях України прогнозують значний рівень лавинної небезпеки: 28-29-го грудня у зв’язку iз значним приростом снiгу в горах Львiвської областi, 29-го грудня у зв’язку з хуртовиною у високогiр’ї Iвано-Франкiвської областi.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!