Упродовж тижня на грип та ГРВІ захворіло майже 4 тисячі львів’ян

1616 0
Однак зараз кількість хворих у Львові не перевищує епідемічного порогу.
фото: 4mama.ua

фото: 4mama.ua

Упродовж сьомого тижня року, із 10 по 16 лютого, в місті на грип та ГРВІ захворіло 3843 людини, з них частка дітей становить понад 50%. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Львівський міський відділ «ЛОЛЦ МОЗ України».

Читайте також: Не торкайтесь обличчя руками. Як уберегтися від грипу та застуди

Однак зараз кількість хворих у Львові не перевищує епідемічного порогу, а показники захворюваності нижчі, ніж в аналогічний період минулого року. Інтенсивний показник захворюваності склав 499,7 на 100 тисяч населення при епідемічному порозі 615,1521. У порівнянні з аналогічним періодом минулого рок спостерігають зниження захворюваності на 5,2%.

Нагадаємо, що за тиждень із 27 січня по 2 лютого на Львівщині на грип та ГРВІ захворіли 12 660 людей, що на 3 216 випадків більше, аніж попереднього тижня. Тоді нтенсивний показник захворюваності становив 505,7 при епідемічному порозі 439,6.

Читайте також: Як відрізнити грип від застуди. Поради від МОЗ

Перевищення епідемічного порогу є у Бродівському, Буському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Пустомитівському, Стрийському та Яворівському районах, а також у Стрию, Самборі і Бориславі. Більшість хворих – 58,8% – діти віком до 17 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!