Уранці Львів від снігу чистили 23 трактори

1587 0
У міськраді кажуть, що посипають дороги сіллю та піском.

Після учорашнього вечірнього снігопаду вранці 12 грудня у Львові працювали 54 машини, що займаються очисткою від снігу. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На дорогах Львова працювали 25 піскорозкидувачів, 6 навантажувачів і 23 трактори.

Також у місті кажуть, що для посипання доріг і хідників використали 252 кубометрів піскосуміші і 125 тонн солі.

У зв’язку з погодою ЛМР просить голів ОСББ та керівників управляючих компаній якісно прибирати прибудинкові території та хідники. Інакше доведеться сплачувати штрафи.

Читайте також: Бракує техніки та людей. Як журналістка допомогала розчищати Львів від снігу. Фоторепортаж

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, юридичний департамент ЛМР готує проєкт рішення виконкому, що регламентуватиме прибирання прибудинкової території і визначатиме суми штрафів за неякісне прибирання. Наразі це питання регулює адміністративний кодекс.

Водночас містян попереджають про ожеледицю на дорогах. Додамо, сьогодні, 12 грудня, температура повітря у Львові становитиме від 1 до 3 градусів тепла, опадів наразі не передбачається.

Загалом у Львові до прибирання міста взимку готово 140 одиниць снігоочисної та іншої комунальної техніки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!