Уражена струмом дівчина перебуває в реанімації

1747 0
Львів’янка робила селфі на даху поїзда і зазнала опіків та черепно-мозкової травми
фото: ternograd.te.ua

фото: ternograd.te.ua

Постраждалу госпіталізували в реанімацію опікового відділення комунальної  8-ї міської клінічної лікарні, розповів прес-службі Львівської міської ради головний лікар Василь Обаранець. За даними медика, дівчина, окрім термічних опіків  шиї, спини, правого стегна та правої гомілки (опіки становлять близько 25% тіла), зазнала черепно-мозкової травми.

У відділі комунікації головного управління Національної поліції повідомляють, що 18-річна дівчина та 23-річний хлопець, львів’яни, в районі залізничної станції «Клепарів» по вулиці Шевченка у Львові, вилізли на дах товарного вагона. У якийсь момент дівчина доторкнулась до електричних дротів контактної лінії та була уражена струмом. Зняти пару з даху товарняка допомагали працівники ДСНС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!