Політична реклама

Уряд не має наміру піднімати тарифи на газ для населення

982 0
Кабінет Міністрів України не має наміру піднімати тарифи на газ для населення. Про це заявив міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

"Для того, щоб Україна отримала черговий транш від МВФ, була умова - підняти ціни на газ для теплокомуненерго. Але я ніколи не говорив, що це рішення, вже буде прийнято і обов'язково прийнято.

Поки що уряд зосереджений на іншій позиції, ми не хочемо піднімати тарифи, ми хочемо знизити ціну на газ. І практично добитися цим рішенням того ж ефекту. Ось на що націлена наша позиція, і націлені наші переговори", - сказав Тігіпко.

Нагадаємо, 26 вересня віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив, що Україна буде змушена до кінця 2011 року підвищити тарифи на газ для населення, щоб виконати ключову умову відновлення кредитування міжнародними фінансовими організаціями в період нестабільності на світових ринках капіталу.

До 2014 року Кабінет міністрів України має намір довести тарифи на газ для всіх споживачів до економічно-обґрунтованого рівня. Про це йдеться в проекті закону про Державну програму економічного і соціального розвитку України на 2012 рік і основні напрямки розвитку на 2013 і 2014 роки.

Джерело: РБК-Україна

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!