Уряд обмежив термін подання заявок на виплату 6500 грн у межах «єПідтримки»

2009 0
Йдеться про 6500 грн допомоги громадянам, які втратили роботу через війну.
Фото: 5.ua

Фото: 5.ua

Кабінет Міністрів обмежив термін подання заявки на виплату фінансової допомоги у межах програми «єПідтримка» до 31 березня 2022 року. Відповідно до постанови уряду, йдеться про 6500 гривень, надані державою мешканцям областей, де ведуться активні бойові дії.

Читайте також: Як переселенцю знайти роботу у Львові 

Нагадаємо, що всі наймані працівники, за яких роботодавці сплачують ЄСВ, та ФОПи, які через війну втратили роботу, мають можливість з 8 березня подати заявку на отримання допомоги у розмірі 6500 грн. Виплату у межах програми «єПідтримка» можна витратити на будь-які витрати, немає обмежень на певний вид бізнесу.

Як отримати 6500 гривень:

  1. Авторизуйтеся у додатку «Дія» та оберіть послугу «єПідтримка».
  2. Оберіть картку «єПідтримка». Якщо у вас її ще немає, переходьте за посиланням, щоб дізнатися, як її оформити.
  3. Натисніть «Отримати допомогу».
  4. Очікуйте зарахування коштів протягом доби.

У програмі беруть участь усі банки, які підключені до «єПідтримки»: Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen BANK, Восток банк, IdeaBank, izibank, ПУМБ.

На сьогодні допомогу можуть отримати мешканці Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської областей та м. Київ.

Подати заявку можуть навіть ті українці, які вже отримували допомогу за вакцинацію.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!