Уряд прогнозує зростання тарифів на комунальні послуги на 20%

2029 1
Водночас віце-прем’єр Розенко та міністр енергетики Ігор Насалик заявили, що підвищення ціни на газ у наступному опалювальному сезоні для населення не буде.
фото: Site.ua

фото: Site.ua

Українські урядовці не мають єдиної думки щодо майбутнього тарифів на комуналку. Зокрема, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що ціну на газ для населення в майбутньому опалювальному сезоні не підвищуватимуть, повідомляє УНІАН.

«На сьогодні є чітке рішення про те, що ціна на газ цього опалювального сезону не підвищуватиметься. І в державному бюджеті України на 2018 рік закладено ціну на газ на рівні 2017-го», – говорить чиновник. Відтак, за його словами, немає жодних підстав говорити про підвищення вартості житлово-комунальних послуг.

Читайте також: У березні в Україні подорожчає світло. Нові тарифи

У свою чергу, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик також каже, що наразі немає підстав підвищувати ціни на газ для населення, інформує «Економічна правда».

Натомість, як повідомляє УНІАН, Мінекономрозвитку оприлюднило консенсус-прогноз, який передбачає зростання комунальних тарифів наступного року на 20%. У документі вказано, що тарифи на газ в 2018 році можуть підвищитися на 19%, а на опалення, гарячу воду та електроенергію – на 20%. Також в уряді прогнозують, що в 2019 році можливе зростання тарифів на природний газ становитиме 12,5%, на гарячу воду, опалення та електроенергію – на 17,5%.


Читайте також:
2 Жовтня, 2017 19:55
Манисто Так ви нас зразу усіх під стіну та пустіть у розход! Чого тягнути? з нашими дітьми та старими! Уже зняли геть усе навіть шкіру й ще мало? ТА ВИ СОБІ тварюки пидвищіть тарифи! а не нам! Коли вас вдавить?
Супсидії повна туфта! зарплата плачемо нескінченно над нею а вони все пидвищують!Он у Європі мов кажете? а ви нам їх зарплатню платите нелюди?...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!