Уряд призначив нового очільника Держпраці

1339 0
Ігор Дегнера працював на різних посадах у Держпраці вже понад 10 років
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Кабінет міністрів України призначив нового очільника Державної служби з питань праці. Ним став Ігор Дегнера. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Читайте також: У Держпраці з'ясували причини трагедії на шахті «Лісова»

Держпраці відповідає за дотримання українськими роботодавцями трудового законодавства, зокрема щодо офіційного працевлаштування робітників та забезпечення їх належними роботами праці.

«Офіційна робота, безпечні умови праці та біла зарплата мають бути у кожного українця. Тому серед головних завдань Держпраці – детінізація зайнятості та захист працівників», – прокоментувала призначення Дегнера заступниця міністра розвитку економіки Юлія Свириденко.

Читайте також: СБУ у Львові спіймала на хабарі головного інспектора Держпраці

Ігор Дегнера працював на різних посадах у Держпраці вже понад 10 років, а виконував обов'язки голови цієї державної установи з грудня 2019 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!