Уряд Шрі-Ланки скасовує оплату за візи для українців

2248 1
Оплату за візу скасували на наступні 6 місяців.

Уряд Шрі-Ланки скасовує оплату за візи для українців. Від сьогодні, 1 серпня, отримати візу по прибуттю в аеропорт можна буде безкоштовно на термін до 30 днів. Про це повідомляють на сайті Lowcost Avia.

Раніше ж українці платили за візу в аеропорту приблизно $40.

Список 48 країн, для яких візу на Шрі-Ланку видаватимуть безкоштовно: Австралія, Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ізраїль, Індія, Індонезія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Камбоджа, Канада, Китай, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Малайзія, Мальта, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Норвегія, Південна Корея, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, США, Таїланд, Угорщина, Україна, Філіппіни, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія, Швеція, Японія.

Читайте також: RYАNAIR проводить розпродаж квитків на рейси зі Львова від 10 євро

Оплату за візу скасували на наступні 6 місяців, після чого уряд Шрі-Ланки оцінить ефективність цієї програми.



Читайте також:
1 Серпня, 2019 16:58
666 ... а скільки туристів там вбито на протязі цього року ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!