Уряд схвалив кандидатуру Маркіяна Мальського на посаду голови ЛОДА

2765 0
Тепер відповідний указ має підписати Володимир Зеленський.
Фото: portal.lviv

Фото: portal.lviv

Кабінет міністрів погодив призначення Маркіяна Мальського на посаду голови Львівської облдержадміністрації, кандидатуру якого напередодні вніс президент Володимир Зеленський, інформує Hromadske.ua.

Читайте також: Націоналіст, міський голова, активістка. Хто балотується на Сихові та Личакові

Тепер відповідний указ має підписати Володимир Зеленський. Раніше на своїй сторінці у Facebook президент запропонував мешканцям Львівщини проголосувати за кандидата на посаду голови ЛОДА, якого вони підтримують. На вибір були кандидатури Дениса Шмигаля – керівника ПАТ «ДТЕК Західенерго», Максима Козицького, який будує «Енергопарк Яворів» та Маркіяна Мальського – почесного консула Австрії у Львові та юриста.

Втім, Маркіян Мальський заявляв, що відмовляється від пропозиції. Та після того, як його кандидатуру підтримала більшість, сказав, що, імовірно, погодиться.

35-річний Маркіян Мальський є почесним консулом Австрії у Львові та керує західноукраїнською філією юридичної компанії Arzinger. Син дипломата та науковця Маркіяна Зіновійовича Мальского.

Читайте також: Які ризики несуть вибори у Верховну Раду за старою виборчою системою. Приклад Львова

Із грудня 2014 року до 11 червня цього року ЛОДА очолював Олег Синютка. До призначення нового керівника області ці функції виконує Ростислав Замлинський, перший заступник голови ЛОДА.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!