Уряд спростив призначення субсидій на компослуги для безробітних

1747 0
Поки що субсидію їм можуть призначати тільки за рішенням комісії.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

Кабінет міністрів України спростив процедуру призначення допомоги для осіб без доходів. Окрім цього, надав можливість отримувати субсидію домогосподарствам, у складі яких є особи, що офіційно працюють за кордоном. Відповідне рішення сьогодні, 16 грудня, прийняв уряд, – повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.

Також надали право отримати житлову субсидію на загальних підставах особам, які набули права власності на житло протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії, зокрема, шляхом успадкування, і особам, які не мають доходів та, відповідно до законодавства, звільнені від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Поки що субсидію їм можуть призначати тільки за рішенням комісії.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Також розширили перелік каналів інформаційної взаємодії між «Ощадбанком» і одержувачами пільг та житлових субсидій шляхом використання месенджерів. Окрім цього, встановили порядок повернення надміру виплачених громадянам пільг і житлових субсидій у грошовій безготівковій формі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!