Політична реклама

Уряд України виділив півмільярди на створення служби 112

1379 0
Кабінет міністрів України виділив на створення екстреної допомоги 452,06 млн. грн в 2012 р. Відповідний текст постанови № 145 від 22 лютого 2012 р. «Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для створення та впровадження системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112» опублікований на сайті уряду.

Відповідно до встановленого Кабміном порядку, бюджетні кошти спрямовуються на:

- створення та впровадження технологічного центру (основного і резервного), навчального центру, резервного регіонального центру, відомчої телекомунікаційної мережі, резервної телекомунікаційної системи, системи прив’язки регіональних центрів до вузлів спеціальних служб та каналів взаємодії з іншими відомствами, системи централізованого пожежного та техногенного спостереження системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112;

- створення та впровадження регіональних центрів системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112;

- проведення будівельно-ремонтних робіт із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури, утримання виробничих площ об’єктів інфраструктури системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112.


Нагадаємо, як інформувала прес-служба МНС України, система екстреної допомоги населенню за єдиними номером 112 розпочне роботу у Донецьку, Києві, Львові та Харкові (містах, які приймають чемпіонат Європи з футболу) наприкінці квітня-початку травня 2012 року. Про це, відвідуючи Центр-112 у Донецьку, заявляв Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, - інформує прес-служба МСН

«Ще багато роботи попереду, але ми йдемо швидкими темпами. Міністерство вкладається у попередньо заплановані терміни, зокрема, завдяки тому, що Уряд прийняв рішення і виділив у державному бюджеті на 2012 рік 450 млн. гривень Міністерству надзвичайних ситуацій на впровадження Системи-112», – повідомив В. Балога.

Довідка: Телефони екстрених служб

Пожежна охорона - 101

Міліція - 102

Швидка медична допомога - 103

Аварійна служба газу - 104.

Аварійні служби Львова на випадок, якщо у вас немає води, тепла, газу або світла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!