Коли у Львові відновлять стрілецький комплекс на СКА, який погорів у 2018 році

2166 0
Цього року на відновлення комплексу Міноборони виділило 3 млн грн.
Фото: пресслужба ДСНС

Фото: пресслужба ДСНС

Стрілецький комплекс на СКА відновлюватимуть наступного року. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів начальник Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Руслан Сеник.

Читайте також: Уряд відреставрує погорілий стрілецький комплекс на СКА

«У 2019 році зробили проектно-кошторисну документацію. У 2020 році Міноборони виділило кошти на початок реконструкції. Наступного тижня будемо оголошувати тендер, аби визначити виконавця робіт. Наступного року, якщо виділять кошти, розпочнемо відновлення», – розповів Руслан Сеник.

У червні 2018 року будівля комплексу дуже постраждала під час пожежі. Там готувалась до змагань більшість збірної України з кульової стрільби.

За попередніми підрахунками на відновлення стрілецького комплексу потрібно 465 мільйонів гривень.

«Міністерство оборони цього року на реконструкцію виділило 3 млн грн. Робимо все, аби цей комплекс за рік-два відповідав вимогам міжнародної федерації стрільби, щоб ми могли тут проводити щонайменше етапи кубка світу», – додає Руслан Сеник.

Читайте також: У Львові гасили масштабну пожежу на стадіоні СКА. Відео, фото

Нагадаємо, Мінмолодьспорту планувало реконструювати стрілецький комплекс та підготувати його до проведення Студентського чемпіонату світу з кульової і стендової стрільби у 2020 році. Але реконструкцію так і не почали.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!