Усі бригади швидкої на Львівщині будуть виїжджати на підозру коронавірусу

2321 0
У такий режим вони мають перейти наприкінці тижня.
ілюстративне фото: 5 канал

ілюстративне фото: 5 канал

На добу у Львові та у Львівській області працюють близько 60 бригад швидкої допомоги. Усі вони наприкінці тижня будуть переведені в епідеміологічний режим роботи – тобто виїжджатимуть на виклики про підозру на коронавірус. Про це сьогодні, 17 березня, під час брифінгу сказав виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

Читайте також: Які лікарні Львова зможуть приймати пацієнтів з підозрою на коронавірус

Зараз у Львові та на Львівщині на виклики про імовірне інфікування коронавірусом виїжджають 11 бригад, говорить Андрій Васько. Та скоро усі забезпечать необхідним захистом, щоб вони могли також виїжджати на такі виклики.

Андрій Васько каже, що Львівська обласна клінічна лікарня, по суті, є сортувальним пунктом, а вже тут інфекціоністи після огляду пацієнта ухвалюють рішення про подальшу географію його перевезення.

Читайте також: Чи обладнані бригади швидкої допомоги на Львівщині засобами захисту від коронавірусу

Нагадаємо, Андрій Васько під час брифінгу сказав, що щодоби до Львівської інфекційної лікарні звертаються від 12 до 20 пацієнтів, які підозрюють у себе зараження коронавірусом. Та більшість з них відпускають додому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!