Усі держзакупівлі в Україні проводитимуть в електронному форматі

1578 0
Усі державні закупівлі з 1 січня 2016 року будуть здійснюватися в електронному форматі. Про це в ході засідання уряду повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов.
фото: uzhgorod.in

фото: uzhgorod.in

«Від 1 січня 2016 року розпочинається повний переведення всіх закупівель в країні в електронний формат», – розповів Нефедов і додав, що до кінця 2016 року всі державні закупівлі мають перейти в електронний формат.

За його словами, відповідно, починаючи з 2016 року, всі тендерні процедури, процедури оскарження та подання заявок та інші питання будуть здійснюватися в електронному форматі. «Ці закупівлі будуть проходити повністю в електронному форматі», – додав він.

Читайте також: Бюджетні кошти Львівщини можна відслідковувати онлайн. Де дивитись?

Нефедов нагадав, що вже сьогодні за допомогою реалізації пілотного проекту електронних державних закупівель зекономили 418 млн грн. А в цілому за допомогою реалізації електронних закупівель, державні органи на кожній закупівлі можуть заощадити від 12 до 15%.

Джерело: Finance.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!