Усі екземляри знищено. Автори книги про мозаїки Маріуполя просять допомогти видати новий тираж

1737 0
Книгу можна перевидати за умови підписки усіх охочих придбати її.
Фото/ Facebook Івана Станіславського

Фото/ Facebook Івана Станіславського

Львів’ян просять допомогти надрукувати додатковий тираж книги «Усі відтінки маріупольських мозаїк», авторами якої є мешканці міста-героя Іван Станіславський та Олександр Чернов. На сьогодні усі екземпляри видання знищені. Однак є можливість перевидати книгу у Львові. Про це співавтор Іван Станіславський повідомив у Facebook.

«Багато хто з вас питав мене чи можна придбати нашу з Олександром Черновим книгу «Усі відтінки маріупольських мозаїк». На жаль, ті екземпляри, що в нас лишалися, – знищені, так само знищені типографія та видавництво, з яким ми співпрацювали. Але, завдяки допомозі Діани Берг та Ляни Мицько з'явилася можливість надрукувати додатковий тираж у Львові», – написав Іван Станіславський.   

Однак для перевидання тиражу потрібна фінансова підтримка. Оскільки собівартість друку одного примірника становитиме не менше 350 грн, і грошей, щоб викупити навіть мінімальний тираж, в автора немає.

Відтак, він пропонує продаж книги за підпискою. Що для цього потрібно:

  • збір мінімальної кількості охочих
  • кожен охочий робить авансовий переказ
  • автор книги замовляє тираж, отримує їх та розсилає підписникам.

 

Усі, хто згоден на такі умови придбання, Іван Станіславський просить зголоситися у коментарях під дописом. У кого на руках є екземпляр книги, можуть писати у приватні повідомлення.

Зі слів Івана Станіславського, відомо, що співавтор книги Олександр Чернов наразі з власної волі залигається у Маріуполі. Але прямого зв'язку з ним немає.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!