Усі локації «Ночі у Львові» можна знайти на Google maps

4503 0
Для того, аби зручно спланувати похід на події «Ночі у Львові», організатори радять скористатися спеціально створеною картою на сервісі Google maps. Під час фестивалю у Львові пройде 100 заходів, серед яких екскурсія Львовом для хіпстерів, ексклюзивна екскурсія нічними дахами міста та найдавнішими храмами.

На карті позначені усі локації, де проходитимуть заходи «Ночі у Львові» та описи подій. Зокрема, є інформація про час, місце зустрічі, координати та адресу проведення заходу. Також вказано ціну квитків тощо.

Нагадаємо, з 11 до 13 липня у Львові проходитиме вже традиційний промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові», під час якого вночі храми, музеї та інші культурні й духовні заклади відкриють свої двері для відвідувачів. Читайте на Tvoemisto.tv про 5 найцікавіших подій «Ночі у Львові», які не можна пропустити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!