Усі номери нових готелів мають обладнати інтернетом

1368 0
Оновлені Державні будівельні норми мають запрацювати найближчим часом.
Фото: frontdesk

Фото: frontdesk

При проектуванні готелів передбачатимуть доступ до інтернету в кожному номері. Відповідні зміни до Державних будівельних норм розробляють у Мінрегіонбуді, пише на своїй сторінці у Facebook заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

Читайте також: В Україні вдосконалять вимоги до проектування сховищ та укриттів

Оновлені ДБН обіцяють опублікувати найближчим часом, після чого вони наберуть чинності. Згідно зі змінами, розрахунок точок доступу до мережі рекомендуватимуть виконувати з урахуванням можливості встановлення у кожному номері не менше 2-х приєднувальних пристроїв. Крім цього, їх встановлюватимуть в основних приміщеннях загального користування, наприклад, у холі чи вестибюлі.

Читайте також: В Україні пропонують облаштовувати зупинки з санвузлами

Нагадаємо, в Україні скасували низку обов’язкових дозволів, серед яких дозвіл на перепланування, капремонт інженерних мереж та утеплення фасадів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!