Усі поїзди 31 березня курсуватимуть із урахуванням переведення часу

2617 0
Зміни графіків також узгодили з адміністраціями закордонних залізниць.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

У ніч із 30 на 31 березня в Україні перейдуть на літній час та переведуть час на годину вперед. У «Львівській залізниці» попереджають, що час відправлення та прибуття поїздів у квитках на 31 березня вказаний із урахуванням переведення часу.

«Із 31 березня поїзди на території України курсуватимуть за літнім часом. У квитках на поїзди "Укрзалізниці" вказаний уже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі подорожніх у понеділок 1 квітня, варто бути уважними та вчасно привести у відповідність час свого годинника» – йдеться у повідомленні «Львівської залізниці». 

Читайте також: Укрзалізниця призначила додаткові потяги зі Львова на великодні і травневі вихідні

Зміни графіків також узгодили з адміністраціями закордонних залізниць. Із графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті Укрзалізниці. Довідкову інформацію про розклад руху поїздів територією Львівської магістралі можна дізнатися у довідкових бюро на вокзалах і станціях або за телефоном: (032) 226-20-68, 226-15-95 (головний вокзал), 226-10-06 (приміський вокзал).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!