Політична реклама

Усі пропозиції щодо роботи нової маршрутної мережі Львова будуть враховані - А.Садовий

1547 7
Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, усі пропозиції щодо покращення нової маршрутної мережі міста будуть враховані. Вносити зміни у нову транспортну схему в мерії планують в лютому. "Твоє місто" пропонує Вам проілюструвати проблеми нової транспортної мережі фотографіями (відео) з ваших подорожей міськими автобусами. Ваші обгрунтовані та "проілюстровані" прохання/проблеми/побажання ми передамо у міську раду та оприлюднимо на порталі.

«До нової транспортної схеми зауважень є більше, ніж достатньо. Зараз наше завдання – ці зауваження, які озвучені сьогодні і які надходять кожного дня – розглянути і владнати ці питання у позитиві. Щоб ми з недоліків зробили покращення ситуації з можливістю львів’ян мати якісне сполучення зі всіма районами Львова», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як повідомив у коментарі "Твоєму місту"  заступник начальника управління транспорту і зв`язку ЛМР Андрій Білоус, міська рада заявила, що відкорегує нову транспортну мережу міста у лютому.

Триває акція медіа-порталу "Твоє місто" "Покращимо транспортну мережу Львова разом!". Ми пропонуємо львів`янам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та проілюструвати проблему фото- або відеоматеріалами. Ваші обгрунтовані та "проілюстровані" прохання/проблеми/побажання ми передамо безпосередньо в управління транспорту і зв`язку ЛМР та оприлюднимо на порталі.

 


Читайте також:
1 Березня, 2012 20:04
Володимир Маршрут №9 продовжили до сМуроване і варто б його продовжити з другого боку до KingCross Leopolis з заъздом на автовокзал ы онкодиспансер
21 Лютого, 2012 17:08
Юля Дуже прошу поінформувати, як можна заїхати до Збиранки? До змін курсував маршрут 13 А, тепер ідемо пішки через ліс. Певно у Збиранці люди не живуть?! Влада, я ж за тебе голосувала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 Лютого, 2012 22:32
Марія Прошу звернути увагу на маршрут, що раніше їздив за колишнім маршрутом №96!
Ним будло зручно добиратись до вул.Мазепи, а зараз з Пасічної туди нічого не їде!
Прошу це взяти до уваги і прийняти міри!
А то, я так бачу- нові маршрути зробили явно не для львівян!
12 Січня, 2012 20:12
Оксана Добрий день
Величезне прохання звернути увагу на маршрути з вул. Щурата - доїзд до центру міста відсутній ВЗАГАЛІ ,в маршруті № 46 зазначені вул.Щурата і Орлика, але автобуси ТУДИ НЕ ЗАЇЖДЖАЮТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!! КІНЦЕВА- НА МИКОЛАЙЧУКА..
Дякую
10 Січня, 2012 17:25
Твоє місто Просимо висловлювати ваші пропозиції та скарги не лише у коментарях на сайті, а й висилати їх на адресу [email protected], як вказано в умовах акції, [***]://tvoemisto.tv/news/​54812.html
10 Січня, 2012 17:15
Галя Не знайшла маршрут 13-А на Збиранку і кладовище. Прошу врахувати. у цьому напрямку маршрутка завжди переповнена була, чому про неї забули. на Збиранці живуть люди, а цвинтар теж уваги потребує.
10 Січня, 2012 17:09
Ігор Потрібно звільнити:
1, начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Миколу Жука
2, заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса
Причина: створення хаосу у м. Львові!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!