Усі трамвайні маршрути у Львові курсують, тролейбуси наразі не відновили рух

852 0
Через обледеніння контактних мереж тролейбуси у місті наразі не курсують.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Станом на ранок 14 грудня у Львові відновили роботу всіх трамвайних маршрутів. Через обледеніння контактних мереж тролейбуси у місті наразі не курсують. Про це повідомили управлінні транспорту ЛМР.

«Унаслідок негоди у місті обледеніла уся контактна мережа електротранспорту протяжністю 270 км. Станом на сьогодні всі трамвайні маршрути відновлили, однак тролейбуси поки ще не курсують. Аварійні бригади «Львівелектротранс» продовжують активно працювати, аби відновити роботу всього електротранспорту», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Негода у Львові повалила дерева та ускладнила рух. Фото

Додамо, що негода у Львові протягом 9-11 грудня повалила понад 100 дерев та великих гілок. Аби їх крижувати та вивозити, у місті сформували 25 бригад. Загалом до цього процесу залучили понад сотню людей та 20 одиниць техніки.

​Нагадаємо, що робити та куди звертатися, коли впало дерево, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!